ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

We bieden directe meerwaarde voor MKB, kantoorhuisvesting, projectontwikkeling, aannemers en bouwbedrijven, woningcorporaties, gemeenten en overheden. Waarschijnlijk kunnen we u ook helpen. Neem gerust contact op voor een nadere kennismaking.

VOOR MKB

Uw bedrijf is uw brood. U wilt uw product en branding natuurlijk zo goed mogelijk uitstralen naar de buitenwereld. Daarnaast is het belangrijk dat u uw werk aan de achterkant zo goed en efficient mogelijk kunt doen. Wij helpen u uw behoeften inzichtelijk te maken en de perfecte oplossing te vinden voor uw wensen. Uw bedrijf zal werken als een geoliede machine en voelen als een tweede thuis! 

VOOR KANTOORHUISVESTING

Een groot deel van de bevolking werkt in een kantooromgeving. Trends als open en gedeelde werkplekken kunnen goed bij uw dynamische organisatie passen, maar kunnen ook averechts werken! Concentratieproblemen, slechte akoestiek, overvolle bezetting op piekdagen. Een goede analyse van uw organisatie en werkgedrag van uw werknemers zorgt voor een prettige, passende werkomgeving waar uw organisatie optimaal bij draait.

 

VOOR PROJECTONTWIKKELING

Goede projectontwikkeling is ingewikkeld. Heel ingewikkeld. Als projectontwikkelaar wilt u snel kunnen schakelen en altijd over de juiste actuele informatie beschikken om investeerders en stakeholders te overtuigen. Door onze werkwijze zijn we in staat u op uw wenken te bedienen en u van altijd accurate analyses en overtuigende tekeningen en beelden te voorzien. Samenwerken met ons zorgt voor betere resultaten en een gezonde nachtrust.

VOOR BOUWBEDRIJVEN

Juist in de bouwfase is BIM al aardig gemeengoed. Echter de technische ondersteuning en de vertaling naar de bouwplaats kan lastig blijken. Gewoon een 2D tekening waarvan gewerkt wordt blijft essentieel. Wij slaan de brug tussen tekenkamer en bouwplaats en zorgen ervoor dat alle voordelen van BIM, zoals kosten- en hoeveelhedencalculaties, en ontwerpintegraties beschikbaar blijven. Samen met u zorgen we open-minded voor de meest werkbare oplossing, zodat u zich kunt bezighouden met waar u echt goed in bent: Bouwen!

VOOR WONINGCORPORATIES

Woningcorporaties staan momenteel voor een gigantische opgave door de hoge woningnood in Nederland. Daarnaast moeten ze slim met het vastgoed en beheer omgaan. Onze werkwijze geeft u meer inzicht in uw vastgoedportfolio en maakt strategisch asset management mogelijk, geeft grip op renovaties van uw bestaande bezit en maakt het beheer en onderhoud van uw panden inzichtelijk en eenvoudiger. Neem contact met ons op om te bekijken hoe wij u het beste kunnen helpen!

VOOR GEMEENTE EN OVERHEDEN

Van planvorming tot realisatie van utilitaire projecten. Onze ervaring bij gemeente en overheden weten we onze weg te vinden en zijn we gewend aan de planmatige aanpak in een soms grillige beleidsmatige omgeving. Vertrouwen op de plannen, ondersteund door professioneel onderzoek, geeft de rust en betrouwbaarheid die nodig is in deze trajecten.