NIEUWBOUW, VERBOUW OP- OF AANBOUW?

Meer woonruimte nodig maar geen idee hoe dit aan te pakken. Wij bieden de oplossing voor al uw wensen en helpen uw dromen te realiseren! Laat u inspireren door onze projecten en bekijk op uw gemak hoe we projecten aanpakken en tot een succesvol en optimaal resultaat weten te brengen.

ZORGELOOS BOUWEN

Dromen is leuk! Deze verwezenlijken kan lastiger zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van uw dromen. Door onze beproefde aanpak van onderzoek, ontwerp en realisatie is het traject overzichtelijk en prettig. U kunt genieten van uw verbouwing in plaats van wakker liggen. 

HOGE KWALITEIT

Door het toepassen van constructief hout is het mogelijk te prefabriceren. Van een geheel geprefabriceerde aanbouw tot een villa. Niet alleen is dit milieuvriendelijker, maar ook sneller in de bouwtijd. Door de snelle ontwikkelingen op dit gebeid bent u niet eens duurder uit. Een no-brainer dus. Dit is maar één van de vele keuzes die gemaakt moeten worden. Wij kiezen altijd voor kwaliteit!

tumblr_n8m8fmQcc31ql8t12o1_500-2.gif

LAGE KOSTEN

Jarenlange ervaring in de bouw in tal van projecten zorgt ervoor dat we de kosten goed kunnen inschatten. Hier komt u dus niet voor nare verrassingen te staan tijdens het bouwtraject. Door te werken met 'digital twins', is het project virtueel gebouwd en zijn dus ook alle kosten inzichtelijk. Daarnaast kunt u het ontwerp ook in VR of AR beleven! In combinatie met energiezuinig bouwen zijn de kosten gegarandeerd lager. 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het hele traject begeleiden we zorgvuldig het proces. Van haalbaarheidsanalyses, ontwerpbeslissingen en begeleiding tijdens de bouw. Zeker als er intern verbouwd moet worden is het fijn als er een professional meekijkt. Door onze ruime ervaring in renovatietrajecten nemen we u ook hier alle zorgen uit handen. Neem ook gerust contact op voor bouwbegeleiding bij uw eigen verbouwing. 

tumblr_o6o4ykuLTT1t043b4o1_500.gif

KORTE BOUWTIJD

Door prefabricatie wordt de bouwtijd verplaatst van de bouwplaats naar een gecontroleerde omgeving. Dit garandeert niet alleen een hogere kwaliteit, maar ook een kortere bouwtijd op locatie. Kortom, geen onnodige overlast op uw locatie!

ONE MORE THING...

Betere kwaliteit, sneller en goedkoper? Ja, maar bovenal ook beter voor onze natuur en omgeving. Bij ons hoort een duurzaamheidsadvies er gewoon bij en krijgt u altijd het hoogst mogelijke energielabel.  Geeft dat geen lekker gevoel?!