top of page

GROOT ARCHITECTUUR

MODERN

Ieder mens en plek is anders en heeft zijn eigen unieke set van behoeften en wensen. Dit vertaalt zich logischerwijs in een uniek ontwerp.

 

Door gebruik van de laatste ontwikkelingen in BIM en computational design zijn we in staat deze unieke hedendaagse architectuur te creëren.

 

Hout leent dit zich uitstekend voor het prefab vervaardigen van gebouwen van uitzonderlijke bouwtechnische kwaliteit. Door de natuurlijke eigenschappen van hout en uitstraling wordt wonen in hout als zeer prettig ervaren doordat er daadwerkelijk weer verbinding met natuur wordt gemaakt .

DUURZAAM

Gebouwen hebben de gewoonte er vaak langer te zijn dan waarvoor ze bedoeld zijn. Dit neemt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee en deze gaan we niet uit de weg. Gebouwen van nARCHI hebben een positieve impact op de omgeving door materiaal- en energieverbruik. Ook voor bestaande gebouwen denken we graag mee en is het mogelijk een architectonisch verantwoord energieadvies aan te vragen.

BIM SUPPORTED

Architectuur op hoog niveau vergt de beste middelen. nARCHI specialiceert zich in BIM en levert support voor andere bureau's. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. 

bottom of page