Uithof

Nieuwbouw
Kantoor / Lab
Utrecht
Tender

Kantoor / Lab

Nieuwbouw

Utrecht

Tender

Ontwerp van een biotech-hub op de Uithof in Utrecht. De generieke plattegrond maakt een flexibel gebruik van de kantoorverdieping mogelijk waardoor deze zowel als kantoor als laboratorium te gebruiken is. Door het plaatsen van twee hoeken los van elkaar ontstaat er een verbindende binnenruimte, waar verschillende scale-ups niet alleen faciliteiten kunnen delen maar binnen een veilige omgeving toch verbonden met elkaar worden. De begane grond is voorzien van een auditorium wat door Utrecht Science Park gebruikt kan worden om het gebouw een actief onderdeel van de campus te laten zijn. Het gebouw is ontworpen als een BREEAM-excellent gebouw, met als speciale feature geïntegreerde zonnepanelen in de gevel, dat het gebouw met een knipoog naar DNA-chromatografie een karakteristieke betekenisvolle uitstraling geeft.

Credits:

Bakers architecten / Renders: Pura Imagem

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

tel: (+31) 6 2129 1625 

email: info@grootarchitectuur.nl

© 2020 door Groot Archictuur